Raz vidieť na tabuli lepšie ako sto krát počuť

Určite každý zažil, že na pracovnom stretnutí, či pracovnej porade súhlasíte so všetkým s kolegami. Občas sa dokonca aj iniciatívne prihlásite, že nejakú úlohu vybavíte. A o hodinu už neviete do kedy mala byť daná úloha splnená ak si vôbec spomeniete, že dáka úloha bola.

tabula1

 

Preto pri súčasnom neustálom toku informácií, ktoré sa na nás denne hrnú je dobré mať dôležité veci na očiach. K splneniu pracovných aj osobných cieľov vám určite ako jednu z pomôcok odporúčame bielu magnetickú tabuľu.

Jej využitie je naozaj rôznorodé v práci alebo v domácnosti. Zadali ste v práci úlohy? Napíšte ich na tabuľu medzi zamestnancami či kolegami nech ich vidia. Pracujete na dlhodobom projekte? Vytvorte si pomocou tabule a doplnkov flexibilný plánovač ako a kedy úlohy zvládnuť. Majú vaše deti množstvo aktivít a na chladničku sa vám už rozvrh nezmestí? Využite tabuľu, kde môžete aktivity meniť podľa aktuálnej potreby - stačí zmazať a prepísať novú informáciu. Riešte problémy efektívne - rozpíšte si plán vylepšení - čo je problém/kto je zodpovedná osoba/čo je riešenie. Motivujte splniť ciele a pripomeňte sebe či okoliu aká odmena vás čaká po splnení úloh.

tabula2

K prehľadnému zapisovaniu informácií využite aj pomôcky ako farebné popisovače vhodné na biele tabule, magnety a aj farebné samolepiace alebo magnetické rámčeky.

Biele magnetické tabule vám budú slúžiť dlhodobo bez vysokých nákladov na ich používanie. Stačí vybrať vhodné miesto na stene, upevniť a začať písať, kresliť, označovať...

Nevyhovuje vám stabilné upevnenie na stene? Nevadí v našej ponuke nájdete aj posuvné, obojstranné  tabule na kolieskach.

Ak sa Vám najpredávanejší rozmer tabule 90x120 cm zdá malý a premýšľate o svojich plánoch naozaj vo veľkom, máme pre Vás nadštandardné rozmery ako napríklad 100x150 cm, 90x180 cm, 100x200 cm a mnoho iných.

tabula3

Vyberte si z našej ponuky a nájdite ten správny rozmer tabule pre vašu kanceláriu či domácnosť.

Celú ponuku magnetických tabúľ nájdete TU.

Posuvné tabule nájdete TU alebo TU.

Skladacie tabule nájdete TU.

Tabule "futbalové ihrisko" nájdete TU.

Tabule "ľadová plocha" nájdete TU.

Doplnky k tabuliam nájdete TU.

tabula4