Fixácia a ochrana vášho tovaru pri balení

Fixačná fólia tiež nazývaná strechová fólia je univerzálna pomôcka, ktorá zabezpečí ochranu tovaru pred špinou, nepriaznivým počasím, nechceným posunom či zošmyknutím tovaru z palety. Stretch fólia funguje tak, že napnutá fólia sa ovinie okolo materiálu na palete a jednotlivé predmety už nemajú možnosť z palety skĺznuť.

Základné paramtere, ktoré rozlišujeme pri týchto fóliách sú - návin, farba, hmotnosť, spôsob použitia, účel použitia. V našej ponuke nájdete transparetnú a čiernu fóliu. Z oboch nájdete rôzne náviny - napríklad 135 metrový alebo 150 metrový návin na rolke. Spôsob použitia znamená či plánujete používať fóliu ručne alebo hľadáte strojovú fixačnú fóliu. Hmotnosť - pri rôznych návinoch samozrejme aj rolky vážia rôzne. Dávajte si však pozor - ťažšia rolka nemusí vždy znamenať aj viac fólie. Niekedy totiž váhu rolky tvorí do veľkej miery samotná dutinka, na ktorej je fólia namotaná. Čiže odporúčame sledovať a porovnávať aj hrúbku dutinky a tým jej samotnú hmotnosť.


Granát - mini rolka transparetnej fixačnej fólie určená na ručné balenie tovaru. Šírka tejto fólie býva 10 cm alebo 12,5 cm. Je šikovná a pokiaľ balíte tovar menších rozmerov alebo nevyužívate fixačnú fóliu často určite splní vaše potreby aj tento malý pomocník.



Na záver by sme vás radi upozornili na fixačnú fóliu FLEXPOWER ELITE. Táto 8 mikrónová fólia ponúka široké možnosti využitia pri ochrane vášho tovaru. Hoci pôsobí krehko, pri správnej manipulácii si nevyžaduje zvýšenú spotrebu. Je vhodná najmä pre balenie atypických tvarov zásielok. Jej 600 m návin preto pre vás znamená v prvom rade šetrenie na obalových materiáloch.

Pozrite si video TU