Batéria alkalická, AAA, 1.5V, Verbatim, blister, 4-pack, 49920

Hodnotenie:
0%
Kód
49920
1,09 € 0,91 €
<span style="color: #91be1f">1 pracovný deň</span> 1 pracovný deň Tovar objednaný do 15:00 hod. v pracovný deň, Vám bude expedovaný nasledujúci pracovný deň.
ks
Alkalické batérie AAA

Verbatim, predný výrobca v oblasti optických médií, predstavuje novú radu vysoko výkonných alkalických batérií pre napájanie denne používaných zariadení.
Batérie AAA od spoločnosti Verbatim sú najmenším modelom v rade. Sú určené pre použitie do zariadení, ako sú MP3 prehrávače, fotoaparáty a hračky, ktoré vyžadujú stály vysoký výkon po dlhú dobu.

Špecifikácia:
? Napätie: 1.5V
? Výška: 44.5mm
? Priemer: 10.5mm
? Hmotnosť: 11g
? Kód modelu: AAA-LR03 Micro
? Veľkosť balenia: 4
? Kapacita: 1300mAh

Batérie a životné prostredie
Spoločnosť Verbatim dbá na ochranu životného prostredia a snaží sa dodávať výrobky, ktoré nezaťažujú životné prostredie. Žiadne alkalické batérie Verbatim neobsahujú meď ani kadmium a všetky ostatné kovy použité v batériách spĺňajú požiadavky stanovené v európskej legislatíve pre batérie.
Všetky tieto batérie zodpovedajú smernici ROHS (neobsahujú nebezpečné látky) a na obaloch nájdete logo označujúce, že dodržujeme zásady pre zber a recykláciu stanovené regionálnymi európskymi spoločenstvami.
Batérie zbierajte či likvidujte oddelene od iného domáceho odpadu, k recyklácii aj k likvidácii. Niektoré spoločenstvá ponúkajú recykláciu alebo zber alkalických batérií. Ak sa chcete dozvedieť viac, obráťte sa na zodpovedné miestne úrady.
Zabráňte likvidácii veľkého počtu batérií naraz. Použité batérie stále obsahujú určité napätie, a ak sú v kontakte s inými batériami, môže dôjsť k nebezpečným situáciám.

Likvidácia
Po použití vyberte batérie z prístroja, batérie zbierajte, skladujte oddelene od iného domáceho odpadu. Odovzdajte na zbernom mieste blízko Vášho bydliska k likvidácii. 
Hmotnosť0.052000
VýrobcaVerbatim
Ean023942499206
TypAAA (LR03)
Eko produktNie
Vaše hodnotenie